ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΠΕΚ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ

    Βασική προϋπόθεση για την σωστή ρύθμιση του Injection αλλα και για την καλη λειτουργια της μοτοσυκλετας μας, είναι ο έλεγχος και ο καθαρισμός των μπεκ  της μηχανης και εμείς διαθέτουμε ένα από τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για τον σκοπό αυτό.

Στο συνεργείο μας, ο καθαρισμός των μπεκ, είναι μια ολοκληρωμένη διαδικασία που περιλαμβάνει τις εξης εργασίες:

  • Καθαρισμός με υπερσύγχρονο πρόγραμμα υπερήχων
  • Έλεγχος διαρροής των μπεκ με δοκιμη μεγαλης πιεσης,
  • Ανάποδη πλύση των μπεκ για το ξεπλυμα των ακαθαρσιων
  • Έλεγχος ωμικής αντίστασης του ηλεκτρικου κυκλωματος των μπεκ
  • Έλεγχος ψεκασμού των μπεκ με δυνατότητα προγραμματισμού ως τις 16.000 στροφές
  • Ογκομέτρηση του ψεκασμού των μπεκ με δυνατότητα υψηλής ακριβείας 


Καθαρισμος Μπεκ Τερζιδης

   Ο ελεγχος και ο καθαρισμος των μπεκ της μοτοσυκλετας ειναι απαραιτητη προυποθεση για καλη λειτουργεια της μοτοσυκλετας μας, ελεγχος καθαρισμος  μπεκ μηχανης σε προσιτες τιμες.
    Στον καθαρισμο και ελεγχο των μπεκ της μοτοσυκλετας χρησιμοποιουμε ειδικα υγρα  που δεν αλλοιωνουν  καταστρεφουν τα μπεκ της μοτοσικλετας, μοτο τερζιδης καθαρισμος μπεκ.
    Εκτος απο την καλη λειτουργεια τη μοτοσυκλετας μας που επιτυνχανεται με τον καθαρισμο των μπεκ της μηχανης,  εχουμε και οικονομια στα καυσιμα, Καθαρισμος μπεκ βενζινης μοτοσυκλετας.
     Ο ελεγχος και καθαρισμος των μπεκ της μοτοσυκλετας ειναι βασικη προυποθεση για την οικοκονομια καυσιμων. Καθαρισμος μπεκ βενζινης μοτοσυκλετας θεσσαλονικη μοτο τερζιδης
    Ο καθαρισμο των μπεκ του INJECTION στο συνεργειο μοτοσικλετων στην θεσσαλονικη του μοτο Τερζιδη γινετε με εναν απο τους πιο συγχρονους υπερηχους και με το απολητο μηχανημα ελεγχου και καθαρισμου μπεκ. 1. Καθαρισμος και ελεγχος  μπεκ μοτο βενζινης θεσσαλονικη. 2. Καθαρισμος μπεκ βενζινης μοτοσυκλετας  θεσσαλονικη. 3.Καθαρισμος μπεκ μηχανης βενζινη. 4. Καθαρισμος μπεκ  βενζινης αυτο και μοτο θεσσαλονικη. 5. Ελεγχος Καθαρισμος μπεκ μοτοσυκλετας θεσσαλονικη. 6.Καθαρισμος και ελεγχος μπεκ βενζινης  θεσσαλονικη, μοτο τερζιδης καθαρισμος μπεκ.