ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΑΛΟΥΜΙΝΕΝΙΩΝ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΜΟΤΟ

Η ΚΑΛΙΜΠΡΑ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΙΟ ΣΥΝΧΡΟΝΕΣ ΚΑΛΙΜΠΡΕΣ ΔΙΑΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΕΙΣ ΠΛΑΙΣΙΩΝ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΩΝ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ
  Τα αλουμινένια πλαίσια μοτοσυκλετων είναι φτιαγμένα από ένα υλικό, που φημιζεται για το ελάχιστο βάρος του, αλλά και την μεγάλη ακαμψία του, για τον λόγο αυτό, εκτός από τις μοτοσικλέτες αγώνων, χρησιμοποιειτε και στις μοτοσυκλέτες του εμπορίου, κατά την ευθυγράμμιση τους όμως, χρειάζεστε εμπειρία, μηχανηματα και μετρήσεις υψηλής ακριβείας, που η καλίμπρα μας διαθέτει.


      Χωρίς να γνωρίζεις τις εργοστασιακές τιμές των αποστάσεων Χ και Ζ, το μεταξονιο, τις μοίρες της γωνιας CASTER καθως και τις διαφορες αποστασεις του πλαισιου απο τον κεντρικο αξονα του ψαλιδιου της μοτοσυκλετας, είναι σχεδόν ακατόρθωτο, να επαναφέρεις το πλαίσιο στην αρχική του κατάσταση. Εμείς διαθέτουμε μια τεράστια βάση δεδομένων αυτων των εργοστασικων τιμων για 4.350 μοντέλα, η οποία είναι συνεχώς αναβαθμιζόμενη.


      Το συνεργείο μας διαθέτει την πιο σύγχρονη καλίμπρα διάγνωσης και επισκευής πλαισίων μοτοσυκλετων, παπιων, και σκουτερ. Τα υψηλής ακρίβειας υδραυλικά τραβήγματα, σε συνδυασμό με τα ενσωματωμενα υπερσύγχρονα μετρικά λέιζερ, εξασφαλίζουν με απόλυτη ακρίβεια την ευθυγράμμιση του πλαισίου  της μοτοσυκλετας σας.


Καλιμπρα Μοτοσυκλετων Τερζιδης

Ευθυγραμμισεις ισιωμα επισκευη αλουμινενιων σασι σκελετων πλαισιων μοτο, τιμη κοστος  χαμηλο, σκουτερ παπια καλιμπρα  μοτο με συστημα λειζερ  moto-terzidis.
   Ευθυγραμμιση ισιαγμα αλουμινενιων πλαισιων σκελετου σασι μοτο  με χαμηλο κοστος και γρηγορη εξυπερετιση.
   Ισιαγμα ισιωμα αλουμινενιων σκελετων πλαισιων μοτοσυκλετας, με καλιμπρα ευθυγραμμισης με μετρικα λειζερ
   Επισκευη ισιωμα  ισιαγμα αλουμινενιων  πλαισιων μοτοσυκλετων, kalimpra moto, καλιμπρα μοτο καλιμπρα μοτοσικλετας καλιμπρα μοτοσικλετων, moto-terzidis.
   Ισιωμα ισιαγμα αλουμινενιου πλαισιου σκελετου μοτοσυκλετας, στην θεσσαλονικη μοτο Τερζιδης
   Ευθυγράμμισεις καλιμπρες ισιωματα ισιαγματα αλουμινενιου  σκελετου μοτοσυκλετας  στην θεσσαλονικη.
   Ισιωμα καλιμπραρισμα αλουμινενιων πλαισιων με καλιμπρα με μετρικα  λειζερ στην θεσσαλονικη moto-terzidis